Condooms

Babydolls

Sorteren op: 

Hoe kun je je partner beter verleiden dan met opwindende lingerie. Als je op zoek bent naar een sexy lingerie setje, heb je de keuze uit vele soorten producten zoals een korset, een jarretel of een babydoll. Een babydoll werd oorspronkelijk gedragen als nachtkleding en is vergelijkbaar met een korte nachtjapon of negligé. Maar in tegenstelling tot een nachtjapon of negligé wordt een babydoll tegenwoordig gezien als een sexy kledingstuk om te dragen ter verleiding.

Een babydoll dragen

Veel vrouwen dragen sexy lingerie in de vorm van een lingerie setje bestaande uit een mooie bh en ondergoed. Maar ook in de slaapkamer kun je verschillende andere lingerie dragen om je partner te verrassen. En met een sexy babydoll sla je de plank zeker niet mis. Babydolls zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er babydolls die nauw aansluiten zodat iedere deel van je lichaam geaccentueerd wordt. Maar er zijn ook wijdere jurkjes zodat jij kunt bepalen welke lichaamsdelen wel goed te zien zijn en welke niet. Deze sexy lingerie setjes zijn gemaakt van onder andere kant, zijde of satijn. Bijna alle babydolls hebben voorgevormde cups en een (licht) erotische uitstraling zodat ze ideaal zijn voor een spannende avond. Hoe spannend deze wordt, ligt helemaal aan jou.

Online babydolls bestellen

In de collectie van Condoomfabriek.nl vind je de mooiste en meest sexy babydolls - van sexy kanten jurkjes tot doorzichtige babydolls. Zo zit er altijd wel een passende stijl bij voor iedere vrouw. Bekijk hieronder zelf met welke babydoll je jouw partner wil verrassen en bestel het gewenste product eenvoudig online.