← Terug

Lelo Soraya 2 duovibrator

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurDiversen
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte22 cm
Diameter3.5 cm
Gewicht400 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

De Lelo Soraya 2 Duo vibrator is gemaakt van de beste siliconen en stimuleert zowel de clitoris, als de G-spot. Met verschillende trilpatronen die harder en zachter kunnen, stimuleert de Lelo Soraya 2 de clitoris en G-Spot op een heerlijke manier.

  • Zowel heerlijke g-spot als clitoris stimulatie
  • 12 trilvariaties, waardoor er van verschillende snelheden genoten kan worden
  • Geleverd met satijnen zakje en chique broche voor extra luxe
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid
     

Hoe gebruik ik de Lelo Soraya 2 Duo vibrator?

De Lelo Soraya 2 Duo vibrator heeft 12 trilvariaties en ieder kan sterker of zachter worden gezet. Hiervoor is de Lelo Soraya 2 voorzien van 3 verschillende knoppen. De vibratie patronen zijn eenvoudig te bedienen met de middelste knop. Met de + en – knoppen, kan ieder vibratie patroon harder of zachter worden gezet. Op deze manier kan je het ideale vibratiepatroon met de optimale snelheid gebruiken.

Daarnaast is de Lelo Soraya 2 Duo vibrator waterproof en zal jou daarmee een ontspannende - of misschien juist spannende - escapade in het water geven. Of je haar nou meeneemt onder de douche of in bad, Soraya 2 zal je zeker niet teleurstellen!

Soraya 2 wordt geleverd in een uiterst luxueuze verpakking met een satijnen tasje, een oplader, een beknopte handleiding en een broche. Het satijnen tasje is er om de Lelo Soraya 2 Duo vibrator veilig en schoon op te bergen. Met de handleiding verzeker je jezelf van een optimale ervaring.
 

Hoe laad ik de Lelo Soraya 2 Duo vibrator op?

Als de vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Doordat de oplader is meegeleverd, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel batterijen in huis hebt.
 

Hoe houd ik de Lelo Soraya 2 Duo vibrator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Soraya 2 Duo vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Lelo Soraya 2 Duo vibrator op te bergen in het bijgeleverde opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij het Lelo Soraya 2 Duo vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hiervan wordt een klein zakje meegeleverd. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Hoelang is mijn garantie bij Willie?

Op de Lelo Soraya 2 Duo vibrator zit 1 jaar fabrieksgarantie.
 

Hoe wordt mijn pakketje geleverd?

Alle bestellingen worden in een blanco doos verstuurd en Willie BV wordt niet als afzender vermeld.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering