← Terug

Lelo Sona Cruise 2 Luchtdruk Vibrator

Productinformatie

BatterijenUSB kabel meegeleverd
MateriaalSiliconen
Lengte10 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

De Lelo Sona Cruise 2 Luchtdruk vibrator is een nieuw en spectaculair design van Lelo. De luchtdruk vibrator heeft een fijne brede mond en een design wat lekker in de hand ligt. Ook heeft de Lelo Sona Cruise 2 een cruise control stand. Dit betekent dat wanneer de toy dicht tegen de huid geduwd wordt, het niet verandert van de hardheid van stimulatie.  

  • Heerlijke clitorisstimulatie door de fijne luchtdrukstimulatie
  • 8 stimulatiestanden en -patronen, waardoor er van verschillende trilsnelheden genoten kan worden
  • Cruise control stand, voor een constante stimulatie
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid
     

Hoe gebruik ik de LELO SONA CRUISE 2 Luchtdruk vibrator?

Speciaal door Lelo ontworpen en exclusief in gebruik de bij de Lelo Sona 2, is de Cruise Control functie. Dit houdt in dat wanneer je de Sona Cruise 2 harder tegen de huid aan duwt, de kracht niet verminderd. Zo zal je een perfecte constante stimulatie voelen, die je tot ongekende hoogtes brengt. Cruise Control is niet een vibratiestand, maar gebeurt volledig automatisch.

Dankzij het waterdichte siliconen design van de Lelo Sona Cruise 2 kan je deze ook gebruiken in bad of onder de douche. Het zuigmondje van de Sona Cruise 2 voelt fijn aan op de huid. In totaal kan je kiezen tussen 8 verschillende vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen.


Hoe laad ik de LELO SONA CRUISE 2 Luchtdruk vibrator op?

Als de luchtdruk vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Deze oplader wordt bijgeleverd, dus geen zorgen.
 

Hoe houd ik de LELO SONA CRUISE 2 Luchtdruk vibrator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de LELO SONA CRUISE 2 Luchtdruk vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Lelo Sila luchtdruk vibrator op te bergen in het bijgevoegde opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij de LELO SONA CRUISE 2 Luchtdruk vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering