← Terug

Lelo Smart Wand 2 Large

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (oplader meegelverd)
MateriaalSiliconen, PC, ABS
Lengte30 cm
Diameter6 cm
Gewicht395 g
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

De Smart Wand 2 van het merk LELO is een krachtige wand massager. De massager kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen voor (intieme) massages. De Smart Wand is voorzien van 10 verschillende standen die zijn te bedienen met de drukknopjes op het handvat.

  • Heerlijke stimulaties en massages voor over het hele lichaam
  • 10 stimulatiestanden en -patronen, waardoor er van verschillende trilsnelheden genoten kan worden
  • Sensemotion technologie, wat inhoudt dat een enkele aanraking genoeg is voor een diepere intensiteit
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Lelo Smart Wand 2 Large?

De LELO Smart Wand 2 is krachtiger dan zijn voorganger en is volledig waterdicht. Hiermee onderscheidt de Smart Wand zich van de meeste wand vibrators op de huidige markt. De Smart Wand is uitgerust met de nieuwste SenseMotion technologie. Wanneer je de kop van de vibrator aanraakt, begint hij harder en dieper te vibreren. Voor optimaal gebruiksgemak is de LELO Smart Wand 2 draadloos te gebruiken. De Smart wand beschikt over 10 verschillende vibratiepatronen die allemaal makkelijk te bedienen zijn op het handvat.

De LELO Smart Wand 2 kan op elke gewenste manier worden gebruikt, de keuze is aan jou. Het extra lange handvat zorgt ervoor dat je overal goed bij kunt om zo de massage tot een nog hoger niveau te brengen. Het handvat heeft een ergonomisch design, waardoor hij altijd stevig in de hand ligt.
 

Hoe laad ik de Lelo Smart Wand 2 Large op?

Als de wand vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Deze oplader wordt bijgeleverd, dus geen zorgen.
 

Hoe houd ik de Lelo Smart Wand 2 Large schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Smart Wand 2 Large eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Lelo Smart Wand 2 Large op te bergen in het opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Smart Wand 2 Large met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering