Condooms
  • Lelo Mona Wave
  • Lelo Mona Wave
  • Lelo Mona Wave
  • Lelo Mona Wave
  • Lelo Mona Wave
Shop meer SexToys Shop meer Vibrators Shop meer Aanbiedingen Shop meer G-Spot Shop meer Luxe Shop meer Lelo Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Luxe cadeaus Shop meer Vibrator cadeaus
Lelo Mona Wave
Lelo Mona Wave

Lelo Mona Wave

Productinformatie Lelo Mona Wave

De Lelo Mona Wave is de opvolger van de Lelo Mona 2. De Lelo Mona Wave is de eerste vibrator die op en neer beweegt. Door het op en neer bewegen simuleert de Lelo Mona Wave vingerbewegingen.

 

De Lelo Mona Wave is voorzien van 10 verschillende vibratie patronen waarbij ieder patroon te gebruiken is met 3 verschillende snelheden. Hierbij is het zo dat de 10 verschillende patronen te besturen zijn met de pijltjes toetsen. De snelheid is te bedienen met de + en - knoppen.

Zoals altijd bij Lelo, komt ook de Mona Wave in een mooie geschenkdoos waarin ook een oplader, zakje glijmiddel, garantiepasje (1 jaar fabrieksgarantie), gebruiksaanwijzing en een satijnen zakje worden meegeleverd.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.


BatterijenOplaadbaar (inclusief oplader)
MateriaalSiliconen
Lengte20 cm
Diameter3,3 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Varianten

Voor 23:30 besteld, zaterdag in huis.


€159,00 €132,50

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!