← Terug

Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (USB-oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte19,6 cm
Diameter4,2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

De Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator is voorzien van een extra stimulator en kan op en neer bewegen. Ook het het aantal stimulatie patronen uitgebreid naar 10. De vibrator is geschikt om de prostaat van de man optimaal te stimuleren. Door de extra stimulator wordt nu ook perineum gestimuleerd.

  • Oneindig veel combinaties te gebruiken, voor nog meer variatie
  • 10 vibratiestanden, waardoor er van verschillende snelheden genoten kan worden
  • Geheugenfunctie, zodat de vibrator precies weet van welk standje je de vorige keer zo hebt genoten
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator?

Doordat de Lelo Loki Wave bewegende en vibrerende functies heeft, zijn er veel combinaties mogelijk. Hierom is de anaal vibrator voorzien van 5 knoppen. De ronde knop in het midden fungeert als aan/uit knop en heeft een speciale geheugen functie. Hierdoor weet de vibrator precies welke stand je als laatste gebruikt hebt.

Met de pijltjes omhoog en omlaag kan je door de 10 verschillende stimulatie patronen schakelen. Hierbij worden de bewegingen en vibraties gecombineerd. Met de + en - knoppen is de vibratie intensiteit van het stimulatie patroon in te stellen.

De Lelo Loki Wave wordt geleverd in een mooie geschenkdoos met extra accessoires. Hierbij is het opbergzakje er voor extra hygiënisch gebruik.
 

Hoe laad ik de Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator op?

Als de vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Doordat de oplader is meegeleverd, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel batterijen in huis hebt.
 

Hoe houd ik de Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator op te bergen in het bijgeleverde opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Loki Wave Prostaat Vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering