Condooms
Shop meer Condooms Shop meer Standaard Shop meer Extra sterk Shop meer Ultra dun Shop meer Alle producten
Lelo Hex Condooms 12st
  • Lelo-Hex-12.jpg
  • Lelo-Hex-banner.jpg
  • lelo-hex1.jpg

Lelo Hex Condooms 12st

Productinformatie Lelo Hex Condooms 12st

De Lelo Hex™ condooms zijn speciale condooms die niet kunnen scheuren. Dit komt door de unieke structuur van het condoom. Deze condooms hebben de perfecte pasvorm, scheuren niet en de gevoeligheid is de beste vergeleken met andere condooms. Koop dit doosje met 12 stuks en ontdek deze speciale condooms.

• Wat is Lelo Hex™
De Lelo Hex™ is een helemaal nieuw vormgegeven en ontwikkeld condoom van Lelo. Na 7 jaar onderzoek en ontwikkelen, is het condoom innovatief vormgegeven en gemaakt. Het condoom is zeer sterk, veilig en geeft een unieke realistische ervaring. Deze condooms zijn geheel vernieuwd en zeer sterk. Daarbij is de gevoeligheid verbeterd en zal de intimiteit door dit condoom niet minder zijn dan zonder condoom.

• Hoe werkt Lelo Hex™
Het Lelo Hex™ condoom is zo sterk, dun en gevoelig door de speciale honingraat structuur. Over het gehele condoom, zijn 350 zeshoeken met elkaar verbonden. Deze structuur maakt het condoom zeer rekbaar waardoor deze voor iedere maat penis geschikt is.

• Lelo Hex™ condoom scheurt niet
Naast de stevige en ergonomische pasvorm, zorgt deze zeer unieke en innovatieve structuur voor misschien wel het belangrijkste bij een condoom: het scheurt niet. Het Lelo Hex™ condoom is dus het meest veilige condoom ooit gemaakt!


Dit product is op voorraad


€19,90

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!