← Terug

Lelo F1S V2 automatische masturbator

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte14,3 cm
Diameter7,1 cm
Gewicht285 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

De F1S™ V2 is de verbeterde versie van de meest innovatieve masturbator van Lelo. De V2 heeft een dubbel zo sterke motor voor intense vibraties. De sleeve is zachter en flexibeler waardoor een breed scala aan vormen en maten mogelijk is. Daarbij heeft de F1S™ V2 vier uniek ontworpen stimulatie programma’s die zorgen voor unieke bevrediging. Het toppunt van de F1S™ V2 zijn de tien zeer gevoelige sensoren die feedback geven op de prestaties. Met behulp van deze sensoren kun je tot een optimaal stimulatieprogramma komen.

Sensonic™ technologie

Ook de F1S™ V2 masturbator maakt weer gebruik van sensorische golven. Deze golven maken gebruik van een speciale Cruis Control™ technologie, waardoor je de F1S™ V2 handsfree kunt gebruiken. Dit maakt de F1S™ V2 de ultieme sextoy voor hem.

Vier aanpasbare programma’s

De F1S™ V2 masturbator maakt gebruik van vier verschillende stimulatieprogramma’s. Binnen deze programma’s kan je gebruik maken van zeven verschillende stimulatiepatronen. Hierdoor kan jij het ultieme programma samenstellen die het beste bij jou past.

F1S™ V2 Masturbator gebruiken

  1. Breng een ruime hoeveelheid glijmiddel aan de binnenkant van de sleeve aan. Dit vergroot het gebruikscomfort, dus hoe meer hoe beter.
  2. Zet de F1S™ V2 masturbator aan en breng de penis in. De F1S™ V2 begint te werken wanneer het apparaat voelt dat je de penis hebt ingebracht.
  3. Speel met de verschillende modi en patronen tot je een vibratie hebt gevonden die jouw tot een langer en krachtig hoogtepunt zal brengen.
Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering