← Terug

Lelo F1S Developer’s Kit Vibrerende Masturbator

Productinformatie

BatterijenUSB kabel meegeleverd
KleurRood
MateriaalSilicone, PC +ABS, Aluminium buitenkant
Lengte14.3cm
Gewicht286gr
WaterdichtJa
MultispeedJa
Diameter71mm

Lelo heeft voor het eerste een masturbator aan het assortiment toegevoegd. En dit is niet zomaar een masturbator. De Lolo F1S is namelijk een vibrerende masturbator. Met twee krachtige motoren, de Cruise Control™ en de SenSonic™ technologie, heeft deze masturbator een unieke stimulatiekracht.

Lelo Vibrerende Masturbator

De masturbator is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is dan ook te gebruiken met een beetje glijmiddel op waterbasis. Aan de binnenkant is de masturbator afgewerkt met een geribbelde structuur en dus de twee motoren die de penis in z’n geheel stimuleren. De 8 vibratiestanden zijn eenvoudig te bedienen met de drukknoppen aan de onderkant. Daarbij komt dat je de mastubrator kunt gebruiken met behulp van een app. Unieke stimulatie en unieke bediening worden dus gecombineerd.

Cruise Control™ en SenSonic™

Het unieke aan deze LELO is dat hij twee motoren heeft en deze naadloos op elkaar aansluiten. De vibraties worden verzorgd door de SenSonic™ technologie. Naast de standaard vibraties straalt een van de twee motoren ook krachtige sensatie golven uit, welke nog dieper doordringen in de penis. Mede hierdoor ervaar je je orgasmes nog intenser! De Cruise Control™ functie sluit perfect aan op de vibraties, want dit zorgt ervoor dat je constant wordt gemonitord. De F1 Masturbator past zich tijdens het gebruik aan, aan jouw gedrag.

LELO F1 app

Met de app kun je de masturbator bedienen door deze te verbinden door middel van bluetooth. Dit is een app voor je telefoon waar je compleet inzicht hebt op het speeltje én jouw gedrag. Het aantal stoten wordt bijvoorbeeld gemeten in de app, maar ook de temperatuur van de masturbator. De LELO app biedt eveneens extra opties aan en zorgt ervoor dat de ervaring nog beter wordt. De twee motoren zijn gemakkelijk te bedienen met de plus en min knoppen op je scherm. Het verbinden met de app is eveneens gemakkelijk, want je houdt gewoon de aan-/uitknop even ingedrukt.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering