← Terug

Lelo Enigma

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurDiverse
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte18 cm
Diameter5 cm
Gewicht196 g
WaterdichtJa
MultispeedJa
BuigzaamJa

De Lelo Enigma is een duo vibrator die stimuleert met behulp van luchtdruk en vibraties. Met behulp van de luchtdruk golven wordt de clitoris gestimuleerd. Met de vibraties wordt de g-spot gestimuleerd. Met de Lelo Enigma bereik je dan ook een orgasme die je niet snel vergeet

  • Gemaakt om de clitoris en g-spot ultiem te stimuleren
  • Stimuleert de clitoris zonder aanraking door middel van luchtdruk
  • Acht verschillende vibratiestanden om van te genieten
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe gebruik ik de Lelo Enigma?

De Lelo Enigma maakt gebruik van Sensonic technologie om de clitoris te stimuleren. Hierbij masseren de sonische golven de clitoris zonder hiermee contact te maken. De golven zorgen voor een diepe, maar zachte sensatie. Daarbij is de Lelo Enigma voorzien van een volledig flexibele interne G-spot vibrator met krachtige vibraties. De g-spot stimulator is ergonomisch vormgegeven voor de beste stimulatie.

Druk op de + knop om de vibrator aan te zetten. Hierna gebruik je deze knop om de vibratie harder te zetten. Met de - knop zet je deze vibraties weer zachter. Gebruik de middelste knop om van vibratiestand te wisselen, houdt deze knop ingedrukt om de Lelo Enigma uit te zetten.

De Lelo Enigma is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Zoals altijd bij Lelo, komt ook de Enigma in een mooie geschenkdoos waarin ook een garantiebewijs, gebruiksaanwijzing en een satijnen zakje worden meegeleverd.

Hoe laad ik de Lelo Enigma op?

De Lelo Enigma is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-oplader. Het gat voor de oplader zit onderaan de vibrator. Wanneer de vibrator aan het opladen is zal het licht knipperen. Blijft het licht aan staan, dan is de toy volledig opgeladen.

Hoe maak ik de Lelo Enigma schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Enigma 2 eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen het satijnen opbergzakje, deze vind je in de verpakking van de toy. De Lelo Enigma 2 blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Enigma 2 met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering