Condooms

King Active

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

King Active is een Nederlands merk van stimulerende erectiepillen. Stimulerende producten, zoals deze pillen, kunnen jullie seksuele verlangens van mannen prikkelen voor betere prestaties in bed. De pillen zijn een voedingssupplement die helpen de erectie te verbeteren en langer te behouden. Het is gebaseerd op een eeuwenoud Aziatisch recept voor een snellere en langere werking van de doorstroming van het bloed. Hier krijg je niet alleen meer energie van maar het verhoogt ook de gevoelens van lust. Je kunt de pillen innemen om jullie seksleven spannender te maken of om langer van elkaar te genieten.

King Active erectiepillen

De King Active erectiepillen zijn 100% natuurlijk en zorgen voor een verbetering van je uithoudingsvermogen, prestaties en energie. Net als bijna alle erotische voedingssupplementen zorgen ook deze pillen voor meer bloedtoevoer naar de intieme delen. Hierdoor wordt de erectie van de man harder en kan hij deze langer behouden. Ook het orgasme wordt intenser en het is zelfs mogelijk om meerdere keren achter elkaar klaar te komen!

King Active gebruiken

Het gebruik is heel simpel. Neem dertig minuten voor jullie seksuele activiteiten één pil in met een beetje water. Voor de beste werking dien je de pil in te nemen op een nuchtere maag. Een pilletje kan tot 72 uur lang werken! King Active kopen kan eenvoudig in onze webshop. Je vindt de erectiepillen in doosjes van 2, 4, 10 en 14 stuks. De erectiepillen worden altijd anoniem en discreet verzonden.

Bekijk hieronder het gehele aanbod van King Active.