Condooms

KIIROO

Sorteren op: 

KIIROO is een Nederlands bedrijf en een wereldspeler op het gebied van innovatieve designer seksspeeltjes. Met de lancering van de KIIROO Onyx & Pearl is de nieuwe generatie van seksspeeltjes verkrijgbaar op een platform dat alles mogelijk maakt. De KIIROO Onyx & Pearl geven koppels een gloednieuwe, volledig interactieve intimiteit ervaring.

KIIROO Sekspeeltjes

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf KIIROO is een pionier op het gebied van ‘teledildonica’ en richt zich in essentie op het samenbrengen van mensen op nieuwe en spannende manieren. Met de KIIROO Onyx & Pearl lukt dit zeer goed. Tot op heden ontbrak de fysieke interactie in een wereld waar technologie en sociale interactie enorm verstrengeld zijn. KIIROO heeft op basis van dit inzicht een persoonlijk social network platform ontwikkelt inclusief producten die de fysieke interactie mogelijk maken. De KIIROO Onyx & Pearl brengen je relaties via internet naar het volgende niveau waarbij je (intieme) gevoelens op een nieuwe manier kunt uiten. Je maakt via het KIIROO platform op een veilige manier verbinding met je partner.

KIIROO op Condoomfabriek.nl

Op Condoomfabriek.nl vind je alle speeltjes van KIIROO. Je kunt de Onyx & Pearl in een pakket aanschaffen of beide producten los bestellen. Deze XBIZ Award winning producten zijn van absolute topkwaliteit en zeer uniek.