← Terug

Kamasutra, de Indische kunst om lief te hebben

Productinformatie

In het Westen gebruiken we de Kamasutra als standjesboek, maar het is eigenlijk bedoeld als handleiding om met volledige toewijding aan de partner, bijna meditatief, seks te hebben. In het oude India was religie de rode draad in alle dagelijkse bezigheden, ook de lichamelijke liefde. Deze film is een soort documentaire over het Kamasutraboek, dat geliefden bij het huwelijk meekregen.

Dat het een documentaire is, is ook meteen de beperking van de film. De afstandelijke, verstandige stem op de achtergrond haalt je wel enigszins uit de stemming. Gelukkig kan je de stem ook uitzetten en genieten van de sfeerbeelden. De man en de vrouw in deze film hebben ieder een slank en gespierd lichaam. Ze zijn mooi versierd met Indiase, gouden sierraden en prachtige rode gewaden. Er staan kaarsjes, er zijn flinterdunne gordijnen rond het bed, druiven en wierrook. Alles om je in een prettige stemming te brengen. Ook de laatste scènes in het ondergrondse bad, met de schitteringen en reflecties in het water zijn erg mooi. Van al die standjes krijg je zelf zin om te vrijen. De film kan dus eveneens als voorspel zijn werk doen, als je de documentaire stem afzet.

Ook als handboek is deze film een aanrader. Zeker voor jong geliefden, die nog veel uit te proberen hebben, of mensen die altijd op dezelfde manier hebben gevreeën. De cameraman heeft zijn best gedaan om vanuit meerdere hoeken het stel te filmen. Daardoor kun je bij de film – in tegenstelling tot het boek- echt goed kan zien, waar welk been zit, en hoe het standje letterlijk in elkaar zit. De film geeft zo mooi voorbeelden. Bij elke positie legt de voice over uit wat er de voordelen van zijn, of je een er een grote penis voor nodig hebt, of sterke armspieren, of dat je echt een geoefend Kamasutra-minnaar moet zijn om in deze houding te komen of te blijven. En ook of je met deze positie nu juist de clitoris of de g-plek stimuleert. Je kunt dus zelf bedenken of het iets voor je is. Deze porna film in oosterse sferen is een mooi kadootje voor jezelf en je partner. Kopen dus!

Duur; 80 minuten
Taal: Keuze uit engles, duits of alleen sfeermuziek
Formaat: 16:9
Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering