← Terug

Intens Lekker Kerstpakket

Productinformatie

KleurDiversen
Maat53 mm
Inhoud3 x 30 ml / 10 ml

Met het Intens Lekker kerstpakket gaan jij en je (seks)partner een spannende kerst tegemoet. Met de kerstmuts kan een van jullie in de rol van naked kerstman of -vrouw kruipen. De seks kunnen jullie helemaal veilig doen met de stimulerende ribbel condooms. Voor wat extra comfort en smaak kunnen jullie drie verschillende smaken glijmiddel gebruiken. Als klap op de vuurpijl kan de clitoris van de vrouw extra gestimuleerd worden met Durex Orgasm Intense Gel. Als dat geen spannende kerst wordt!


Kerstmuts

Deze kerstmuts van Obsessive kan je in allerlei situaties gebruiken. Gezellig aan het diner, maar ook sexy in de slaapkamer. Kleed je helemaal uit, houdt alleen de muts op en verleid je partner. Op deze manier beleven jullie gegarandeerd een onvergetelijke kerst.


Condoomfabriek Ribbel Condooms 5st

Condoomfabriek Ribbel Condooms zijn voorzien van ribbels voor een maximale stimulatie en zijn voorzien van glijmiddel. Condoomfabriek condooms zijn als beste getest. De beste kwaliteit voor de laagste prijs.


JO - Gelato glijmiddel smaakjes triple pack 3x30ml

Met dit heerlijke pakket maak je van je geliefde drie verschillende soorten toetjes. Je ontvangt namelijk de Salted Caramel, Crème Brûlee en Mint Chocolate. Met deze 3 glijmiddeltjes wordt het voorspel nog leuker en het comfort groter. Het glijmiddel plakt niet en heeft geen nasmaak.


Durex Orgasm Intense gel

De Durex Orgasm Intense gel is een nieuw clitoris stimulerend middel voor de meest intense orgasmes. Gebruik per keer 2 à 3 druppels en masseer de gel in op de clitoris. Deze gel zal zorgen voor tintelende, verwarmende en verkoelende sensaties. Dit zal zorgen voor extra hete avonden in de slaapkamer en zal jou keer op keer tot een hoogtepunt brengen.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering