← Terug

I Love You Giftset

Productinformatie

Love is in the air! De I love you giftset is het mooiste cadeau voor je lover. Verras je partner met dit cadeau en laat weten hoeveel zij voor je betekent. Samen zullen jullie een opwindende avond beleven met de producten uit het I Love You Giftset. Een fantastisch pakket met massage olie, body wash, parfum en de nummer 1 vibrator, De Satisfyer. Gebruik de huisparfum om het huis te voorzien van een opwindende geur en begin met het geven van een heerlijke massage met de massageolie. De volgende stap is de douche of het bad. Met de Into The Groove bodywash kunnen jullie elkaars lichaam heerlijk betasten. Hierna is het tijd om naar bed te gaan en met de Satisfyer Pro 2 Next Generation tot ongekende hoogtepunten te komen.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

De Satisfyer Pro 2 Next Generation geeft vrouwen precies wat ze willen! De ergonomisch gevormde kop, de innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie effect zorgen voor intens genot. Door de ergonomische kop om de clitoris te bevestigen, zal de Satisfyer Pro 2 Next Generation met behulp van vacuüm zuigtechniek de clitoris stimuleren. Door de stimulatie met behulp van lucht, is er geen contact tussen de clitoris en de stimulatie kop. 

De Satisfyer Pro 2 Next Generation heeft 11 verschillende stimulatie intensiteiten. Door de kleine ronde knop in te drukken zal de Satisfyer 2 Pro Next Generation aan gaan. Met de grote ovale knop kan de stimulatie intensiteit worden opgevoerd. Als de intensiteit op niveau 11 zit, kan deze weer naar beneden worden bijgesteld met de grote ovale knop.

Wij adviseren de Satisfyer Pro 2 Next Generation met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. De Satisfyer Pro 2 Next Generation is oplaadbaar met een handige USB oplader. Deze lader is eenvoudig aan de Satisfyer Pro 2 Next Generation te bevestigen met een magneet.

Chillin Me Softly Massageolie 250ml

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat gezegde ken je vast. Daarom is het vanavond verplicht chillen met je liefje én met deze super-relaxte olie. Maar we gaan nu niet doen alsof dat bijzonder is. Morgen weer, en overmorgen wéér. Laten we dat afspreken. Toch? Een mix van natuurlijke oliën met een uitgebalanceerde samenstelling: prikkelend, kalmerend en voedend, van je kruin tot je kleine teen. Met hints van vetiver, sandelhout, katoen en mandarijnbloesem.

Vrij van parabenen. Niet getest op dieren.

Into The Groove Bodywash 500ml

Van deze Body Wash word je zo belachelijk relaxed dat je helemaal nooit meer uit de douche of uit bad komt. Verandert jouw badkamer in een happy place waar je voor altijd wil blijven. Verleidelijke geuren en romig schuim, gemaakt met natuurlijke, reinigende ingrediënten die een subtiel bouquet achterlaten waarin je een vleugje vetiver, sandelhout, katoen en mandarijnbloesem herkent.

Vrij van parabenen en sls vrij. Niet getest op dieren.

Into The Groove Huisparfum 500ml

Wat is er aan de hand? Waarom heb ik opeens zo ontzettend veel zin om de gordijnen dicht te doen zodat niemand kan zien wat we hier met zijn tweeën aan het doen zijn? Ruikt zo schaamteloos lekker dat je nooit meer je huis uit wil… Met deze home perfume verandert je huis in een tempel van verleiding. Wie er ook over de drempel stapt, niemand kan weerstand bieden. En dat kan in bepaalde gevallen best handig zijn… Toch?

Met hints van vetiver, sandelhout, katoen en mandarijnbloesem.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering