← Terug

Hot Octopuss - Solo Lux masturbator

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (USB-kabel meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalABS / Siliconen
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

De Pulse Solo Lux is een nieuwe versie van de zeer populaire Pulse III Solo. Deze mannelijk masturbator zorgt door middel van trillingen en pulsaties ervoor dat de penis gestimuleerd wordt. Ook kan de Pulse Solo Lux gebruikt worden als stimulator. Voor mannen met erectieproblemen is dit ideaal. Dankzij het waterdichte design kan je deze masturbator ook gebruiken in bad of onder de douche.

MASTURBATOR

Als je de Pulse Solo Lux als masturbator gebruikt, heb je een kleine hoeveelheid glijmiddel nodig. Beweeg de Pulse heen en weer en de trillingen en pulsaties zullen de hele penis stimuleren via de PulsePlate. De Pulse Solo Lux beschikt over een druksensor, wat betekent dat de snelheid van de vibraties zal toenemen wanneer de druk op de PulsePlate toeneemt. Ook heeft de Pulse Solo Lux een 'Turbo Mode', welke ervoor zorgt dat je in één keer naar de hoogste vibratiestand kan schakelen.

STIMULATOR

Als je de Pulse Solo Lux als stimulator gebruikt, heb je geen glijmiddel nodig. Leg de penis in slappe toestand in de Pulse Solo Lux. Zorg ervoor dat het toompje precies op de PulsePlate zit. Zet de stimulator aan en de penis zal vanzelf stijf worden. Zonder zelf ook maar iets te doen zal je tot een intens orgasme komen. Dit maakt de Pulse Solo Lux perfect voor mannen met erectieproblemen.

AFSTANDSBEDIENING

De Pulse Solo Lux wordt geleverd met een stijlvol horloge dat als afstandsbediening gebruikt wordt. Hiermee kan de Pulse aan/uit worden gezet, de vibratiestand gewijzigd worden en de turbo stand geactiveerd worden.

VIBRATIESTANDEN

De Pulse Solo Lux beschikt over 8 vibratiestanden die via de knoppen op de Pulse of afstandsbediening te zijn bedienen.


Met de meegeleverde oplader kan je de Pulse Solo Lux opladen. Wij adviseren de Pulse Solo Lux met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering