← Terug

Hot Octopuss Atom Plus Cockring

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (inclusief oplader)
MateriaalSiliconen / ABS
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

Hot Octopuss Atom Plus Cockring

De Hot Octopuss Atom Plus cockring behoort tot de nieuwe generatie cockrings en is ergonomisch gevormd. Door deze ergonomische vorm sluit deze perfect aan op het lichaam van zowel de man, als de vrouw. De Hot Octopuss Atom Plus cockring beschikt over 5 krachtige vibratiestanden en 5 vibratiesnelheden. De vibraties zorgen voor een intense stimulatie van de clitoris en de penis. De Hot Octopuss Atom Plus cockring heeft een dubbele motor, die er voor zorgt dat het perineum van de man ook gestimuleerd wordt. 

Je kan de Hot Octopuss Atom Plus cockring dus zowel met je partner gebruiken, als alleen. Dankzij het waterdichte design van de Hot Octopuss Atom Plus cockring kan je deze ook meenemen in bad, onder de douche of zelfs in een jacuzzi. Met de meegeleverde oplader, kan je deze cockring binnen twee uur opladen. 

Wij adviseren de Hot Octopuss Atom Plus cockring met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

 

Willie Glijmiddel

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten.

Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

 

Willie Toycleaner

De Willie toycleaner is een onmiddellijke en effectieve spray voor het reinigen van erotische speeltjes. Spuit de spray direct op het oppervlak van het speeltje dat moet worden schoongemaakt. Spoel het speeltje vervolgens af met water of neem het af met een vochtig doekje. Hierna is het speeltje gereinigd en ruikt weer lekker fris.

 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering