← Terug

Groot Kerstpakket

Productinformatie

Het Grote Kerstpakket is perfect om als cadeau te geven met de kerst. Met dit spannende pakket kom je de kerstdagen heerlijk door. Het Grote Kerstpakket bestaat uit Condoomfabriek Glijmiddel Tinkle, Ultra Dun Feeling Condoom (5 stuks), de Safe Vibraring, de Blaze blinddoek en Handboeien.

Condoomfabriek glijmiddel Tinkle is gemaakt op waterbasis en geeft een tintelend gevoel, wat voor voor extra stimulatie zorgt. Dit glijmiddel is veilig i.c.m. de Ultra Dun Feeling condooms van Condoomfabriek. Deze condooms zijn extra dun en bezorgen je extra genot. De Safe Vibraring is een vibrerende cockring, waar de man en vrouw samen van kunnen genieten. De ring zorgt ervoor dat de erectie van de man harder is dan normaal, de vibrerende bullet zorgt voor een heerlijke stimulatie bij zowel man als vrouw. De nopjes aan de bovenkant van de ring stimuleren de clitoris van de vrouw tijdens het vrijen en trillen dankzij de vibrerende bullet in de ring.

Met de Blaze blinddoek maak je het extra spannend. Doordat je zicht wordt weggenomen, worden je andere zintuigen extra gestimuleerd. Deze blinddoek is rekbaar en zit comfortabel. Maak het nog spannender met de handboeien. Bind je partner vast en neem de touwtjes in handen. Met zachte rode pluche.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering