Condooms
  • Golden Moments Collection Box
  • Golden Moments Collection Box
  • Golden Moments Collection Box
  • Golden Moments Collection Box
  • Golden Moments Collection Box
Shop meer Womanizer Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Luxe cadeaus Shop meer Vibrator cadeaus Shop meer Cadeautips voor stellen
Womanizer x We-Vibe - Golden Moments - Collection Box
Golden Moments Collection Box

Womanizer x We-Vibe - Golden Moments - Collection Box

Productinformatie Golden Moments Collection Box

De Golden Momenst Collection box is dé unieke combinatiebox voor stellen. Het pakket bevat namelijk een Womanizer Premium en een We-Vibe Chorus. Beide afgewerkt in een uniek zwarte kleur met gouden accenten. Met de Womanizer Premium is de vrouw op een unieke manier te stimuleren met behulp van luchtdruk. De We-Vibe Chorus zorgt voor extra stimulatie bij beide partners tijdens de penetratie. Let op! Het pakket is gemaakt in beperkte oplage en beperkt verkrijgbaar.

Womanizer Premium

De Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator die de clitoris stimuleert met de gepatenteerde Pleasure Air Technology. De luchtdruk golven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Verder beschikt deze toy over de nieuwe autopilot functie en de Smart Silence functie. In totaal heeft de Womanizer Premium 12 intensiteitsstanden, die te bedienen zijn met de drukknoppen.

We-Vibe Chorus

De We-Vibe Chorus is een hands-free vibrator voor stellen die hun seksuele plezier naar een hoger niveau willen brengen. De Chorus geeft je precies wat je nodig hebt om samen het maximale genot te bereiken. Dankzij de verstelbare pasvorm, de op aanraking reagerende trillingen en de persoonlijk instelbare standen is het de meest geavanceerde en intuïtieve vibrator voor stellen ooit.

WE CONNECT

Met de gratis We-Connect™-app kan je de Chorus overal vandaan bedienen en de bediening aan iemand anders overlaten, eigen vibratie-patronen creëren en samen spelen met andere We-Vibe-producten, je kan het zo gek maken als je zelf wilt.


BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurZwart/Goud
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte15.5 cm / 7.8 cm
Diameter3.5 cm / 3.3 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.


€299,00

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!