← Terug

Fleshlight Girls - Stoya Destroya

Productinformatie

Kleurhuidroze
MateriaalSuperSkin
Lengte25 cm
Diameter3,5 cm (rekbaar)
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa

Met de Fleshlight Girls - Stoya Destroya kan je ervaren hoe het is om seks te hebben met de vrouw van je fantasieën. De Stoya Destroya zorgt met een smalle ingang en verschillende kamers voor de ultieme stimulatie.   

  • Kies zelf hoe sterk de zuigkracht is
  • De meest realistische vaginale seks sensatie
  • Drie ‘kamers’ met verschillende ribbels en knobbels voor de ultieme stimulatie

Hoe gebruik ik de Fleshlight Girls - Stoya Destroya?

Fleshlights hebben een speciale textuur, die de meest realistische vaginale seks sensatie mogelijk maakt. De Stoya Destroya heeft een smalle ingang, welke heerlijk zal aanvoelen. Hierna zijn er 3 'kamers' te vinden. Deze zijn voorzien ribbels en knobbels welke jou intens zullen stimuleren. Aan het einde is er een steeds smaller wordende tunnel met ribbels. Dankzij al deze ribbels en knobbels zal Stoya Destroya jou in extase brengen.

Tip: De smalle dop aan het einde van de masturbator creëert een zuigkracht. Wanneer je deze open draait of strak dicht draait, zal de zuigkracht toenemen of afnemen.

Hoe houd ik de Fleshlight Girls - Stoya Destroya schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Fleshlight Girls - Stoya Destroya eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de masturbator op te bergen in een handig opbergzakje. De fleshlight blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Fleshlight Girls - Stoya Destroya met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Stoya Destroya Informatie

Lengte: 1.70m
Gewicht: 55kg
Cupmaat: 75B
Favoriete Sexpositie: Upside Down
Woonplaats: Wilmington, NC

Wij adviseren de Fleshlight Girls - Stoya Destroya met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering