← Terug

Fleshlight Girls - Elsa Jean Tasty

Productinformatie

Kleurhuidroze
MateriaalSuperSkin
Lengte26 cm
Diameter10 cm

Met de Fleshlight Girls - Elsa Jean Tasty kan je ervaren hoe het is om seks te hebben met de vrouw van je fantasieën. Deze kunstvagina komt in een speciaal hiervoor gemaakte koker.

FLESHLIGHT STRUCTUUR

Fleshlights hebben een speciale textuur, die de meest realistische vaginale seks sensatie mogelijk maakt. De Elsa Jean Tasty is aan de binnenkant voorzien ribbels en knobbels welke jou intens zullen stimuleren. Aan het einde is er een steeds smaller wordende tunnel met ribbels. Dankzij al deze ribbels en knobbels zal Elsa Jean jou in extase brengen. Aan het einde van de Fleshlight zit een dop, waarmee je zuigkracht kan creëeren. Draaide dop open of dicht, zodat de zuigkracht zal toe- of afnemen.

FLESHLIGHT GEBRUIKEN

Je kan de Fleshlight opwarmen door deze in warm water te leggen. De Fleshlight is gemakkelijk schoon te maken met de speciale toycleaner van Fleshlight. Op deze manier kan je jouw fleshlight weer helemaal schoon maken voor de volgende keer. Ook kan je met de Fleshlight Renewing Poeder gebruiken om je Fleshlight weer als nieuw aan te laten voelen.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering