← Terug

FleshJack Ass Endurance value pack

Productinformatie

KleurRoze
MateriaalSuperSkin®
Lengte23 cm
Diameter10 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa

Met het FleshJack Ass Endurance Value Pack van Fleshlight wordt een optimale anale ervaring voor mannen gecreëerd. De masturbator is gevormd als een kont en voelt zacht aan. De masturbator wordt geleverd met een totaal pakket dat zorgt voor een heerlijke gebruikservaring. Het pakket bevat naast de masturbator, een shower mount, renewing powder, glijmiddel en toycleaner.

Fleshlight gebruiken

De Fleshjack is aan de binnenkant voorzien van een gebobbelde structuur. Deze structuur zorgt voor extra stimulatie van de penis. Door aan de smalle dop aan het einde van de case te draaien zal de zuigkracht van de mastrurbator toenemen of afnemen.

Fleshlight Shower Mount

Met de Fleshlight Shower Mount is de masturbator geheel handsfree te gebruiken. Door de achterkant van de case in de houder te draaien kan deze bevestigd worden aan de shower mount. Vervolgens kan de zuignap worden bevestigd op een glad oppervlak. Door de zuigkracht van deze zuignap kan dit ook eenvoudig onder de douche.

Fleshlube & Fleshwash

Fleshlight heeft speciaal glijmiddel en toycleaner gemaakt die het best te gebruiken zijn met de FleshJack. Met het glijmiddel zal het gebruik van de masturbator minder stroef aanvoelen en veel soepeler gaan. Na gebruik kan de FleshJack eenvoudig worden gereinigd met de Fleshwash. Deze toycleaner zorgt voor de beste reiniging van het speciale SuperSkin® materiaal.

Fleshlight renewing powder

Om de stimulatie van de sleeve van de FleshJack optimaal te houden, is het van belang om deze af en toe te onderhouden met het speciale renewing powder. Door dit poeder te gebruiken zal de sleeve weer als nieuw aanvoelen.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering