Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

In 2011 verscheen het eerste boek uit de serie van Fifty Shades of Grey. Dit boek, geschreven door de Britse E.L. James, staat bekend om de uitvoerig beschreven seksuele scenes in het verhaal. Er zijn nog twee boeken geschreven als vervolg op Fifty Shades of Grey. Maar de eerste Fifty Shades of Grey was het meest populair: het stond in Engeland en Amerika bovenaan de bestseller lijsten en er zijn al meer dan 100 miljoen van verkocht. De seksuele scenes gaan in deze boeken ook veelal over BDSM. Als vervolg op het succes, zijn er daarom ook vele artikelen te koop die gebruikt worden in het boek. Deze Fifty Shades of Grey producten zijn allemaal goedgekeurd door de schrijver E.L. James zelf!

Fifty Shades of Grey collectie

De producten van Fifty Shades of Grey kenmerken zich door hun chique uiterlijk, zo blijven ze helemaal in de stijl van het boek. Zo vind je hier op Condoomfabriek.nl bijvoorbeeld de Fifty Shades of Grey Flogger: een SM zweepje met meerdere meerdere touwen om zachtjes te gebruiken of een flinke afdruk mee achter te laten. Zo is er ook de Spanking Paddle, die je misschien wel herkent uit je favoriete fragment uit het boek. Behalve SM artikelen kun je ook diverse vibrators en orgasmeballetjes vinden. Bijna alle producten van Fifty Shades of Grey worden geleverd met een satijnen zakje om je speeltje weer netjes op te kunnen bergen.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Fifty Shades of Grey film en hoe de hoofdrolspelers de spannende producten gebruiken!

Bekijk het aanbod van de Fifty Shades of Grey producten op Condoomfabriek.nl en vind het speeltje waar je jouw partner mee kunt teasen!