Condooms

Eros

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Eros is een Nederlands merk dat al jaren erotische producten voor de Europese markt produceert. Eros dankt zijn naam aan de gelijknamige Griekse god van de liefde en het verlangen naar schoonheid. Deze god stond voor aantrekkingskracht en passie, net als zijn bekendere Romeinse soortgelijke Cupido. Het merk heeft deze naam aangenomen omdat je de passie en aantrekking terug vindt in de producten van Eros. De productenlijn van Eros bestaat uit verschillende varianten glijmiddel, van vocht inbrengend tot stimulerend. Ook de producten van Eros hebben allemaal een CE keurmerk en voldoen aan de strengste eisen.

Actie: 30% korting op Eros Glide Siliconen, Silicone Glide and Care Woman en Eros Anal Silicone Glide. Voeg het product toe via de banner aan je winkelmandje en je korting wordt automatisch verrekend!

Eros glijmiddel

Er zijn verschillende soorten Eros glijmiddelen te vinden op Condoomfabriek.nl. Je kunt kiezen voor een glijmiddel op siliconenbasis of glijmiddel op waterbasis en laat je passie de vrije loop. Het glijmiddel van Eros is van hoge kwaliteit en geeft veel glijgenot. Eros siliconen glijmiddel gaat extra lang mee en plakt niet omdat het niet uitdroogt. Hierdoor is het ook nog eens zuinig in gebruik. Voor een verfrissende ervaring gebruik je Eros op waterbasis. Dit glijmiddel is niet plakkerig en geschikt voor gebruik in combinatie met latex condooms. Andere producten van Eros die je bij Condoomfabriek.nl vindt, zijn glijmiddelen met een smaakje - zoals Eros Tast Fruits Vanilla - en glijmiddelen speciaal voor de gevoelige huid of voor anale seks.

Voor een heerlijk avondje thuis heeft Eros verschillende massagegels waar je jouw partner lekker mee kunt verwennen. Op Condoomfabriek.nl vind je ook de Eros Prolong, waarmee je een zaadlozing kunt uitstellen.