Condooms

EroGlide

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

EroGlide is een Europees merk dat in 2010 door het Nederlandse bedrijf Erolution International in de markt is gezet. De producten worden gemaakt in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd om de kwaliteit van EroGlide te testen en uit de resultaten bleek dat het merk voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen. EroGlide is vooral gespecialiseerd in het produceren van glijmiddel op siliconenbasis. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen die niet tegen de normale glijmiddel op siliconenbasis kunnen en is dermatologisch gecertificeerd. Het is daarom geschikt voor de zeer gevoelige huid en helpt bij vaginale droogheid. Maar het merk produceert ook glijmiddel op waterbasis, massagekaarsen, toy cleaners, seksspeeltjes en stimulerende producten.

EroGlide glijmiddel

Op Condoomfabriek.nl zijn verschillende varianten van EroGlide glijmiddel te vinden. Je kunt kiezen voor een glijmiddel op waterbasis of op siliconenbasis waar EroGlide bekend om is. Het is EroGlide na jaren van intensieve laboratorium onderzoeken en testen gelukt om een glijmiddel te ontwikkelen zonder gebruik te maken van een bindmiddel. Dit betekent dat mannen en vrouwen, die niet tegen normale glijmiddel op siliconenbasis kunnen geen irritatie meer ondervinden en ook kunnen genieten van de voordelen van siliconen glijmiddel (zoals het niet uitdrogen). Je kunt het siliconen glijmiddel veilig in combinatie met latex condooms en seksspeeltjes gebruiken. De speeltjes kun je na gebruik schoonmaken met de EroGlide Toy Cleaner.

Op Condoomfabriek.nl kun je naast glijmiddel ook massagekaarsen van EroGlide bestellen. Met een heerlijk ruikende massagekaars kun je jouw partner lekker verwennen tijdens een romantisch avondje thuis.