← Terug

Xconfessions 1 - Erika Lust

Productinformatie

Xconfessions van Erika Lust
met 10 steamy erotische films

Het nieuwe project van Erika Lust: Xconfessions, vol met cinematische hoogstandjes. 10 korte filmische verhaaltjes, 10 totaal verschillende settings, vaak met een grappige wending of een verrassend einde. Dicht op de huid gefilmd, het zweet glinsteren in het licht, je kunt het bijna ruiken. En dit alles ook nog met stomende seks, zoals we alleen van Erika Lust kunnen verwachten. Xconfessions is erotiek in optima forma. Mooi beeld, gewone Europese mannen en vrouwen en hete seks. Wat wil een mens nog meer? En dit alles gebaseerd op erotische bekentenissen van bezoekers van de website Xconfessions.com. Niet voor niets is de ondertitel: "by You & Erika Lust"

De volgende titels kun je op Xconfessions, deze twee uur durende DVD verwachten:

I fucking love Ikea
Let’s make a movie
Sit down, shut-up and watch
Hold me so tight it hurts
A blowjob is always a great last minute gift idea
I’m a verry badx secvretary
Sadistic Trainer
Obsessed
My first time eating oysters and pussy
I pegged my boyfriend

Dit is wat Erika Lust op de cover van Xconfessions er zelf over zegt:
"De wereld wordt overspoeld met lelijke en smaakloze erotische films die onrealistisch en steeds maar weer de zelfde sekshandelingen laat zien. Met Xconfessions, wil ik een nieuwe manier van kijken en begrijpen van sexfilms introduceren, een nieuwe plek scheppen waar clichés doorbroken worden, creativiteit en innovatie de boventoon voeren en hand in hand gaan met expliciete seks. Waar rolpatronen tussen man en vrouw kunnen wisselen. Samen met jullie allemaal, wil ik een einde maken aan de dictatuur van slechte erotiek. Laten we een revolutie beginnen!"

In Xconfessions is de kwaliteit weer helemaal top, helemaal Erika Lust. In de 10 sexy anonieme bekentenissen spatten de lust en de seks er weer vanaf. Voor elk mens, vrouw of man, bloedgeile inspiratie, ongeacht smaak, leeftijd of seksuele voorkeur. We hebben er maar drie woorden voor: Hot, hotter, hotst! Xconfessions, dit is 10 keer genieten!

Bij de DVD zit ook nog een setje met 12 ansichtkaarten. Elke van 10 filmpjes heeft zijn eigen kaart met foto met de erotische fantasie, die de basis is geweest van de film. Leuk om te lezen, inspiratie voor je eigen droomwereld.

Lengte van Xconfessions: 120 minuten
Er wordt niet tot nauwelijks in gesproken

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering