← Terug

Erika Lust- Life Love Lust

Productinformatie

Het juweeltje van Erika Lust
Erika Lust heeft haar tweede DVD uitgebracht: "Life Love Lust". Drie korte films op een DVD en het is weer een juweeltje en een mooi vervolg op "Five Hot Stories for Her". Eindelijk de film waar we zo lang op hebben gewacht. Lustvol, warm, meeslepend, teder en vurig.

Op de DVD staan 3 korte films, drie verschillende visies op verleiding en sex. De eerste heet "Life". Twee jonge mensen, die beide in het zelfde restaurant werken, zij in de bediening en hij in de keuken, lopen elkaar op te geilen tijdens het werk. En van het een komt het ander.

Vervolgens is er "Love". Een ongewone ontmoeting tussen een jonge knul en een vrouw, die al wat rijper is. Met zijn ontwapenende gedrag, laat hij haar ook helemaal ontdooien.

De laatste van het drieluik is "Lust". We gaan mee, met een meisje dat zich zelf heeft getrakteerd op een massage, maar eigenlijk niet durft. Dan treed ze in een warm verlichte ruimte. Je ruikt bijna de wierook en de olie. De masseuse verschijnt, die zich overgeeft in een body to body massage.

Alle drie de films laten weer zien, dat Erika Lust een ware filmkunstenares is. De camera trekt je mee in de passie en het genot van de geliefden. Het is kort gesneden, het wordt van veel kanten bekeken, de belichting is fantastisch en de muziek is fris, jong en snel. Ook zonder dat er seks in gefilmd wordt zijn het al filmtechnische hoogstandjes. En als toegift wordt er ook nog de seks vol spanning en passie in beeld gebracht.
Wederom een hoogstaand voorbeeld voor de hele industrie van erotische films.

Lengte van “Life Love Lust” samen: 60 minuten
Hier een daar wat Spaans gesproken.
Het fijne is ook, dat de filmpjes heel goed te volgen zijn, zonder een woord Spaans te verstaan.
In alle andere Nederlandse winkels € 29,95 alleen bij Femlitero voor slechts € 22,95

Extra’s:
Handcuffs: lengte 8 minuten
Love me like you hate me: lengte 7 minuten
Trailers en interview met Erika Lust.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering