Condooms

Durex Play glijmiddel

Sorteren op: 

Durex is één van de grootse merken op het gebied van condooms en andere pleasure artikelen. Naast condooms zijn ook de verschillende glijmiddelen van het merk populair. Het merk heeft drie grote lijnen glijmiddelen zoals bijvoorbeeld Durex Play. Het glijmiddel Durex is gemaakt op waterbasis. Dit houdt in dat het glijmiddel gemakkelijk de huid intrekt. Ook laat het geen vlekken achter op je lakens. Er zijn veel verschillende soorten Durex glijmiddelen verkrijgbaar waaronder de bekende Durex Play varianten. Je kunt bijvoorbeeld, Tingle glijmiddel gebruiken. Dit glijmiddel laat je hele lichaam tintelen van genot! Als je graag een lekker geurend en smakelijk glijmiddel wilt gebruiken, zit je goed met het Cherry of Strawberry glijmiddel. Deze glijmiddelen hebben heerlijke fruit geuren en smaken.

 

2 in 1 Glijmiddel

Een aantal van de Play glijmiddelen van Durex zijn van het soort 2 in 1. Dat wil zeggen dat Durex Play glijmiddel niet alleen maar glijmiddel is, maar ook gebruikt kan worden als massageolie. Je kunt elkaar met deze 2in1 massage oliën heerlijk verwennen. En daarna is het een klein stapje naar een hartstochtelijke vrijpartij! Durex Play glijmiddel is verkrijgbaar in 3 heerlijke geuren: sensual, stimulating en aloë vera. Verras je partner met een sensuele avond en geniet van elkaar.

 

 

 

Durex Glijmiddel korting

Op de website van condoomfabriek.nl worden veel producten aangeboden met een vaste korting. Dit geldt ook voor het glijmiddel van Durex. En dan met name om de trio glijmiddel pakketten. Bij aanschaf van drie verschillende soorten glijmiddel ontvang je namelijk aanzienlijke korting. Hierbij zijn de pakketten zo samengesteld, dat ze perfect op elkaar aansluiten. Zo is er het trio van verwarmende, tintelende en feel glijmiddel. Maar ook het 2 in 1 massage/glijmiddel pakket met verschillende extracten bevatten. Ideale combinaties dus, zeker omdat de pakketten verkrijgbaar zijn met een aanzienlijke korting.

 

 

 

Durex Glijmiddel met Condooms

De glijmiddelen van Durex Play kunnen prima in combinatie met condooms gebruikt worden. De producten van het merk zijn van hoge kwaliteit en dit wordt regelmatig gehandhaafd met controles. Alle glijmiddelen van Durex hebben een CE-markering. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de wettelijke eisen die zijn gesteld in de Europese richtlijnen.

 

 

 

Durex Gel

Naast glijmiddel heeft Durex nog een product die een stimulerende werking heeft tijdens de seks. De zogenaamde Durex Gel stimuleert zowel hem als haar op verschillende manieren. Door de gel aan te brengen op de penis, wordt deze gestimuleerd door tintelingen. De gel die aangebracht wordt op de vagina, heeft een verwarmend effect. Op deze manier hebben beide partners profijt van de connect gel. Beide gels worden gezamenlijk geleverd en zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Op deze manier ben je ervan verzekert dat je altijd allebei gestimuleerd wordt.