Durex

Durex Play

Voor de geboorte van de Durex Play moeten we terug naar 2003. In dit jaar lanceerde Durex hun eerste glijmiddel onder de naam Durex Play. Deze lijn met aanvankelijk alleen glijmiddelen groeide al snel uit tot een succes. Inmiddels zijn we ruim een decennia verder en Durex Play is in deze tien jaar uitgegroeid tot een begrip in de wereld van erotiek. Op talloze nachtkastjes staan één of meerdere glijmiddelen uit de Durex Play-lijn en deze lijken dan ook niet meer weg te denken uit het seksleven van velen.

Durex Play Glijmiddel

Wat is er zo bijzonder aan Durex Play Glijmiddel? Het antwoord is simpel, Durex Play Glijmiddel combineert een hoge kwaliteit aan een bijzonder hoge gebruiksvriendelijkheid. Play Glijmiddel zorgt niet alleen voor dat heerlijke gevoel of die heerlijke smaaksensatie bij het geven van orale seks, maar is dankzij het feit dat het een glijmiddel op waterbasis betreft, tegelijkertijd zuinig op jouw lichaam en kleren. Dat wil zeggen, het is niet schadelijk voor de gezondheid en laat ook geen vlekken achter in je kleding of beddengoed.

Durex Play Glijmiddel is er in zes varianten: Feel, Warming, Tingle, Cherry, Verzorgend en Strawberry. De eigenschappen en effecten van iedere glijmiddel staan uiteengezet in de productbeschrijving van het betreffende product. Let hierbij met name op waarvoor het product geschikt is. Het ene glijmiddel leent zich namelijk beter voor orale seks, terwijl een ander glijmiddel juist meer geschikt is voor vaginale en anale seks.

Vanzelfsprekend heeft deze populariteit van Durex Play in de loop der jaren geresulteerd in een uitbreiding van het assortiment. Naast Play Glijmiddel biedt Durex nu ook Play Massage aan. Een schot in de roos, getuige de populariteit van deze massage gels. Uiteraard zien we graag dat ook jij kennismaakt met de Durex Play Massage 2 in 1 gels, aangezien het een verrijking is voor je tijd tussen de lakens. Waarom? Dat lees je hieronder.

Durex Play Massage

Een romantisch liefdesspel vereist natuurlijk een intiem voorspel. Met deze gedachte ontwierp Durex de Massage 2 in 1 gels. Dit zogenaamde twee-in-één-product bestaat uit een massage gel en glijmiddel, maar dan verenigd in één fles. Dit geeft je de mogelijkheid om het te gebruiken voor een heerlijke massage met als hoofdgerecht intieme seks. Voordeel is dat er geen sfeerbedervende onderbrekingen hoeven plaats te vinden. Integendeel, met Durex Play Massage blijft er een erotische spanning aanwezig vanaf het begin van de massage tot aan het knuffelen na afloop van de seks.

Durex Play Massage is er in drie varianten: Aloë Vera, Sensual en Stimulating. Iedere variant heeft unieke eigenschappen en effecten, welke genoemd staan in de productbeschrijvingen van het betreffende product. Hou je van zacht? Of ben je juist op zoek naar iets stimulerend? Altijd goed. Kies gewoon op basis van je voorkeur en ervaar hoe fijn de Play Massage gels aanvoelen!

Kun je niet kiezen? Vermijd dan gewoon het lastige proces van besluitvorming en ga voor de Play Massage 2 in 1 Trio. Dit pakket bevat alle drie de varianten en zorgt voor diversiteit in jouw slaapkameravonturen.