← Terug

Durex Orgasm'Intense - 10 stuks + Durex Play Warming Pakket

Productinformatie

Bestel nu dit pakket met de Durex Orgasm'Intense condooms (10st) en Durex Play Warming, en ontvang extra korting!

Tegelijkertijd klaarkomen, het is iets wat veel stelletjes proberen. Het kan echter lastig zijn om samen tot een hoogtepunt te komen. In de regel komen mannen namelijk sneller tot een orgasme dan vrouwen. Daarom zijn er nu Durex Orgasm'Intense condooms. De binnenkant van deze condooms bevat een orgasme vertragende gel, zodat het orgasme van de man wordt uitgesteld. De buitenkant is voorzien van een unieke ribbel- & noppenstructuur, waardoor de vrouw extra gestimuleerd wordt tijdens het vrijen. Zo komt zij een beetje eerder en hij een beetje later. 

De Durex Orgasm'Intense condooms hebben een speciale structuur met ribbels en nopjes. Deze condooms beschikken over het speciale Desirex glijmiddel. Dit glijmiddel geeft tegelijkertijd een koud, warm en tintelend gevoel. Voor de vrouw zullen al deze effecten zorgen voor een sneller orgasme. Deze condooms zijn speciaal ontwikkeld voor gebruikers die de intensiteit van hun seksuele beleving willen verbeteren. 10 stuks.

Materiaal: Natuurlijk rubberlatex
Nominale breedte: 56 mm

Warm en sfeerverhogend, dat is Durex Play Warming Glijmiddel. Laat je partner blozen door het verwarmende effect van dit zoete, reukvrije glijmiddel. Het zorgt voor extra gevoeligheid rondom de intieme delen. Haal Durex Play Warming in huis en je beleeft de heetste vrijpartijen! 
Durex Play Warming Glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het is niet vet of kleverig en laat dus geen vlekken achter in je kleding of beddengoed. 
Durex Play Warming Glijmiddel is geschikt voor zowel vaginale als anale seks. 
Dit product zit in een pompflacon (50ml).

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering