← Terug

Durex Combi - 12 stuks & Glijmiddel

Productinformatie

Profiteer nu van voordeel bij aankoop van het Durex Combi pakket. Je ontvangt ten eerste de Durex Intimate Feel condooms. Bij deze condooms staat meer gevoel centraal. Het Durex Intimate Feel Condoom is ultra dun, bevat meer glijmiddel en voelt enorm glad aan. Met deze condooms heb je de bescherming van een standaard condoom en tegelijkertijd het intense gevoel van seks zonder condoom. Het anatomische model biedt bovendien een hoog draagcomfort. Durex Intimate Feel Condooms zijn transparant en gemaakt van natuurlijk latex. Het glijmiddel op deze condooms betreft glijmiddel op siliconenbasis. 
Vanwege de geringe dikte wordt het geadviseerd om Durex Intimate Feel Condooms uitsluitend te gebruiken voor vaginale seks.
Lengte: 19.5cm. 
Nominale breedte: 56mm
Inhoud: 12 condooms
Het Durex Intimate Feel Condoom wordt ook wel het Durex Feel Sensual Condoom genoemd. Dit kan ook zo op de verpakking staan.

Voor extra genot ontvang je daarnaast ook het Durex Play Feel Glijmiddel. Het glijmiddel is intiem en gevoelig. Dit klassieke glijmiddel maakt de penetratie soepel en daarmee nog prettiger voor zowel hem als haar. Een must have voor iedereen die ervan houdt om de liefde te bedrijven op zeer intieme wijze. 
Durex Play Feel Glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het is niet vet of kleverig en laat dus geen vlekken achter in je kleding of beddengoed. 
Durex Play Feel Glijmiddel is geschikt voor zowel vaginale als anale seks. 
Dit product zit in een pompflacon (50ml).

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering