Condooms

Verzorgend

Sorteren op: 

Een goede intieme hygiëne is van groot belang als je jezelf met zelfvertrouwen bloot wil geven. Verzorgde geslachtsdelen zijn een must voor je seksleven. Tegenwoordig zijn er verschillende intieme verzorgingsproducten ontwikkeld. In het assortiment van Condoomfabriek.nl vind je verschillende producten waarmee je weer fris voor de dag kunt komen bij je (potentiële) partner. In onze drogist vind je allerhande producten voor de intieme verzorging. In het assortiment zitten onder andere intiem doekjes, intieme scheer artikelen, en sekstampons. Ook mannen vinden in ons drogist aanbod meerdere producten die je seksleven een nieuwe dimensie kunnen geven. De intieme verzorging is erg belangrijk om een goede hygiene te handhaven. Een goede persoonlijke hygiëne voorkomt nare klachten en infecties.

Intieme verzorging vrouwen

Een slechte hygiëne is de nummer 1 afknapper in bed. Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen redelijk tevreden zijn over de hygiëne van hun partner maar wel een frissere vriend zouden willen. Naast producten voor de intieme verzorging van mannen, zijn er ook genoeg producten voor de intieme verzorging van vrouwen op deze website te vinden, bijvoorbeeld de Gynofit Intieme Waslotion of Libresse Hipsters.

Intieme verzorging mannen

Ook voor mannen is het belangrijk om een goede intieme hygiene te hebben. Je kunt jezelf fris en schoon houden met verschillende producten. De Rinz24 Men's Intimate Wipe of Male Cleaning Wipes zijn speciale doekjes om de intieme delen van een man schoon te maken. Op Condoomfabriek.nl vind je onder andere ook Freshim Intieme Mannenverzorging, een verfrissende piemeldeoderant voor dagelijks gebruik.

Houd je intieme delen schoon en fris met de persoonlijke verzorgingsproducten van Condoomfabriek.nl.