Condooms

Extra stimulerende condooms

Stimulerende condooms zorgen er op verschillende manieren voor, dat ook de vrouw wordt gestimuleerd. Deze condooms verhogen de prestaties en het plezier in bed. Op deze manier kunnen jullie langer en intenser van elkaar genieten. De stimulerende condooms hebben verschillende eigenschappen zoals een verwarmend effect, noppenstructuur of speciale gel. De condooms kun je gebruiken wanneer hij sneller klaarkomt dan gewenst of wanneer zij maar moeilijk tot een orgasme kan komen. De condooms verhogen het prestatievermogen van de man en stimuleren de vrouw extra.

Lees Meer
Sorteren op: 

Verschillende Stimulatie Condooms

Vrouwen worden tijdens het vrijen gestimuleerd door andere bewegingen dan mannen. Dit kan ervoor zorgen dat jullie niet altijd tegelijkertijd tot een orgasme komen. Dit hoeft geen probleem te zijn. Wanneer het toch als een probleem wordt ervaren, kunnen stimulerende condooms een uitkomst bieden. Er zijn stimulerende condooms in verschillende soorten en maten. Zo zijn er condooms met een speciale gel waardoor het orgasme van de man wordt uitgesteld zoals de condooms van Durex of Blue Diamond. Maar er zijn ook genoeg condooms met unieke structuren zodat zij extra gestimuleerd wordt. De stimulerende condooms zijn net zo veilig als standaard condooms.

Stimulerende middelen

Naast condooms zijn er nog andere stimulerende middelen op de markt. Deze middelen kunnen je extra prikkelen en je seksleven nog lekkerder maken. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Stimulerende producten voor hem zorgen ervoor dat hij langer zijn erectie behoudt en de kans op een vroegtijdige zaadlozing kleiner wordt. De producten voor haar geven extra stimulatie zodat het gemakkelijker wordt om een orgasme te krijgen. Kijk bij de drogist voor alle stimulerende middelen.