Clearblue

Clearblue

Clearblue is een van de bekendste en grootste merken op het gebied van zwangerschaps- en vruchtbaarheidstesten ter wereld. Al meer dan een kwart eeuw helpt Clearblue vrouwen bij het vinden van antwoorden op vragen die gaan om levensveranderende momenten in hun leven. Bij het wel of niet willen krijgen van een kind komen veel vraagtekens naar voren, en Clearblue speelt met haar producten al jarenlang een grote rol in het wegnemen van die vraagtekens.

Clearblue zwangerschapstesten

De zwangerschapstest van Clearblue is de meest betrouwbare test die er te vinden is. Het bedrijf, wiens personeel bijna volledig uit vrouwen bestaat, garandeert een nauwkeurigheid van 99% en een volledige begrijpelijkheid bij het aflezen van de resultaten. Afhankelijk van je wensen zijn er testen die je duidelijk in woorden aangeven of je zwanger bent en zelfs hoe lang je al zwanger bent. Andere Clearblue zwangerschapstesten zijn ook zo gemaakt dat ze je alleen uitsluitsel geven over je zwangerschap, maar niet over hoe lang je al zwanger bent; wel zijn deze meer ergonomisch.

Assortiment Clearblue testen

Clearblue biedt ook ovulatietesten, waarmee je kunt kijken wanneer je als vrouw op je meest vruchtbaar bent. Als je een kind probeert te krijgen, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk en kun je het raar vinden als het een tijdje niet wil lukken. Het kan zijn dat je het dan probeert in de minder vruchtbare periode van de maand van een vrouw. Met de Clearblue ovulatietest kun je de dagen dat je het meest vruchtbaar bent identificeren en je kans op een zwangerschap verhogen.