← Terug

BOO - Cannabis - Waterbasis glijmiddel

Productinformatie

Dit unieke product maakt gebruik van de voordelen van hennepzaadolie dat gewonnen wordt uit de Cannabis Sativa plant. Probeer het en ervaar overweldigend gepassioneerde vrijpartijen!

Boo Cannabis glijmiddel gebruikt het beste van hennepolie om een gepassioneerde sensuele ervaring te creëren. Cannabis glijmiddel geeft meer erotisch genot voor beide partners. Dit glijmiddel is op waterbasis, heeft een vochtinbrengend effect en zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens gebruik. De unieke formule geeft het product een lichte textuur die zich gemakkelijk laat verspreiden en heeft langdurige glijeigenschappen. Cannabis glijmiddel maakt dat vrijen soepel gaat en meer intens aanvoelt. Dit glijmiddel heeft een natuurlijke geur en kan ook gebruikt worden in combinatie met latex condooms.

Het glijmiddel is op waterbasis en is vrij van parabenen, synthetische geurstoffen, kleurstoffen en aroma’s. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten, is niet op dieren getest, en is geschikt voor vegans. Bovendien is het pH-geoptimaliseerd zodat het de gezonde vaginale bacteriën respecteert. Het glijmiddel heeft een hydraterend effect en vult het natuurlijk lichaamsvocht aan. Je kunt dit glijmiddel gebruiken in combinatie met latex condooms.

Cannabis is waarschijnlijk het meest bekend door de narcotische eigenschappen, maar heeft ook veel voordelen voor therapeutisch gebruik. De zaden van deze plant produceren olie die al 3000 jaar gebruikt wordt voor eetbare en cosmetische producten. De olie zelf is rijk aan Omega-6 en Omega-3 essentiële vetzuren en kan vochtverlies in de huid voorkomen. Het helpt ook tegen vroegtijdige veroudering, zodat hennepzaad een natuurlijk vochtinbrenger is die je huid zacht en glad laat aanvoelen. Hennep is rijk aan vitamine D, wat nodig is voor de kalkopname en wat ook bijdraagt aan een zachte, gladde en gehydrateerde huid.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering