Bodylube

Bodylube

BodyLube is één van de merken van het Nederlandse bedrijf Cobeco Pharma. Cobeco is een producent van verschillende cosmetische, stimulerende en farmaceutische producten. Andere merken die onder deze producent vallen zijn bijvoorbeeld Bullpower en Male. BodyLube kun je met je partner gebruiken tijdens het vrijen om het glijden aangenamer te maken of gebruikt het glijmiddel voor een fijne en soepele massage. De producten van BodyLube zijn ook ideaal voor wanneer je zin hebt in persoonlijk plezier. Ze komen in grote verpakkingen en zijn verpakt in een handige fles met pomp, waardoor je geen last hebt van geknoei. BodyLube glijmiddel is verkrijgbaar in verschillende soorten: op siliconen- en op waterbasis. De producten van BodyLube zijn allemaal dermatologisch getest en kunnen op iedere plek op het lichaam gebruikt worden.

 

BodyLube glijmiddel

Het glijmiddel van BodyLube op silliconenbasis heeft een paar speciale eigenschappen. Het glijdt extra lang, droogt niet uit en plakt niet. Omdat het gemaakt is op basis van siliconen kun je het zelfs gebruiken onder de douche of in bad, omdat het niet oplost in water. Het BodyLube glijmiddel op basis van water is een glijmiddel en geeft een extra dimensie aan je liefdesleven. Omdat het gemaakt is van water kun je er niet allergisch voor zijn en lost het op in water, zodat je vlekken in bijvoorbeeld lakens of kleding gemakkelijk schoon kunt krijgen. Een bijkomend voordeel aan glijmiddel op waterbasis is dat het goedkoper is dan een glijmiddel op siliconenbasis.

Op zoek naar een glijmiddel op waterbasis of juist een glijmiddel op siliconenbasis? Bodylube heeft het allebei! Geniet van een passievolle nacht met de glijmiddelen van BodyLube.