Condooms

BodyGliss

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

BodyGliss is een merk gespecialiseerd in glijmiddel. Het is gemaakt op basis van siliconen waardoor het naast glijmiddel ook te gebruiken is als massage-olie. Dat het op siliconenbasis is, biedt als voordeel dat het niet uitdroogt en dus zuiniger in gebruik is dan andere glijmiddelen en massage olie. BodyGliss producten hebben een verzorgend effect, zijn vocht inbrengend en laten geen sporen achter op je lichaam. Een voordeel van BodyGliss is dat je er fijn mee kunt glijden en dat het niet plakkerig wordt. Ideaal voor een massage of voor een passievolle vrijpartij!

BodyGliss glijmiddel

In het assortiment van Condoomfabriek.nl worden verschillende soorten glijmiddel van BodyGliss aangeboden in de vorm van massagelotion. Deze massagelotions zijn ideaal voor vrouwen die last hebben van vaginale droogheid (bijvoorbeeld door chemotherapie, stress of libido verlies). De vochtinbrengende werking voorkomt uitdroging waardoor het glijden soepeler wordt. De massagelotion kun je daarnaast ook gebruiken voor inwendig gebruik - dus als glijmiddel.

BodyGliss massage olie

In het assortiment van Condoomfabriek.nl worden verschillende soorten massage oliën van BodyGliss aangeboden. Het verschil tussen de soorten zit ‘m voornamelijk in de toegevoegde geur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de BodyGliss massageolie met een zoete sinaasappel of honing geur. De toegevoegde geur en smaak zijn veilig om zonder bijwerkingen inwendig te gebruiken als glijmiddel. De producten van BodyGliss zijn flesjes met een witte of zwarte dop. De producten met zwarte dop zijn voornamelijk voor de erotische markt terwijl de flesjes met witte dop vaak terug te vinden zijn in de farmaceutische schappen - vanwege hun werking op een droge huid. Op Condoomfabriek.nl kun je beide flesjes bestellen.

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan glijmiddel en massage olie van onder andere BodyGliss. Beide producten van Bodygliss kunnen in combinatie met condooms en sexspeeltjes gebruikt worden.