Condooms

Bijoux Indiscrets

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden gaat het hier niet om een Frans merk, maar om een Spaans merk. De bedenkers van Bijoux Indiscrets hebben zich laten inspireren door de gelijknamige roman ‘Les Bijoux Indiscrets’ van Denis Diderot, een Fransman die leefde in de 18e eeuw. In dit erotische vertelsel beleven de personages intense seksuele avonturen waarin hun diepste verlangens in vervulling gaan dankzij een magische ring.

Deze magische ring is verwerkt in het logo van Bijoux Indiscrets en staat symbool voor hetgeen de producten van Bijoux Indiscrets beogen: het bezorgen van unieke ervaringen en onvergetelijke momenten op seksueel gebied. Kernwaarden van Bijoux Indiscrets zijn kwaliteit, vrouwelijkheid en elegantie. Een belangrijk ingrediënt om deze waarden tot uiting te laten komen is fantasie, ofwel de kunst van het verbeelden! Door je zintuigen te prikkelen neemt Bijoux Indiscrets mee naar jouw eigen wereld van erotiek en intimiteit. Een reis waarvan je dacht dat je hem nooit zou maken!

‘Bijoux Indiscrets is de plek waar liefde en passie samen komen. Liefde zet alles in beweging, passie voegt er het vuurwerk aan toe’