← Terug

BFF'S - Wicked Passions

Productinformatie

Een romantische komedie, of te wel een speelfilm met seks. En het begin is gelijk goed, we vallen met onze neus in de boter. Het start met twee seksscènes, waarin we Julia voor de laatste keer lekkere seks zien hebben met haar ex en idem voor John. Eigenlijk begint daarna het echte verhaaltje pas.

Zowel John en Julia hebben net gebroken met hun partners (na seks te hebben gehad met hen in de eerste twee scènes). John krijgt advies van zijn homovriend om te doen alsof hij gay is. Hij zou dan makkelijker een scharreltjes kunnen versieren. Hij ontmoet Julia en valt voor haar, maar ze worden alleen maar beste "vrienden". Zijn homoplan loopt mis wanneer hij ontdekt dat hij haar echt leuk vindt. Hij zal met zijn billen bloot moeten, John vertelt haar de waarheid, maar Julia kan het niet hadelen, dat hij loog en weigert om hem te spreken. Zal Julia toegeven dat ze ook gek op hem is en hem vergeven? Of zal cupido zijn doel missen en eindigt deze ontluikende romance? Vind uw nieuwe beste vriend of wordt verliefd... of misschien beide.

Wicked producties, en dus ook de Wicked Passions, zijn van een hoge kwaliteit, goede belichting, redelijk geacteerd, mooie Amerikaanse pornsterren en een mooie aankleding.
Deze speelfilm bevat 5 seksscenes en als bonus materiaal bevat de DVD nog een keer 2 seksscènes. De seks in de passions serie is meer gericht op het samenspel en vooral ook haar genot.

Lengte: 1 uur en 47 minuten
Amerikaans gesproken.
Deluxe Disc Edition
Regisseur: Francois Clousot
2012 - USA - Wicked Passions
Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering