← Terug

Beppy Wet 8 & Glijmiddel Pakket

Productinformatie

Het Beppy Wet 8 & Glijmiddel Pakket bestaat uit de Beppy Wet Soft-Comfort Tampons (8 stuks) en Safe Glijmiddel Caring.

De  Beppy Wet Soft-Comfort Tampons zijn gemakkelijk te gebruiken. Deze kleine sponsjes zonder koordje, zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft-Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en het feit dat ze bevochtigd zijn met glijgel, vergemakkelijkt het inbrengen. Het verwijderen gaat extra gemakkelijk dankzij het slimme uitneemlusje. De anti-allergene glijgel zorgt voor bescherming en heeft een frisse geur. Omdat Beppy Wet tampons de vorm van je lichaam aannemen, bieden zij optimaal comfort.

* Let op: Verwissel de tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedsmiddel.

Safe Glijmiddel Caring bevat Aloë Vera voor een verzorgend karakter en een goede pH-waarde. Uitstekend te gebruiken wanneer je niet tegen standaard glijmiddel kunt. Safe Glijmiddel Caring is huidvriendelijk en voelt fluweelzacht aan. Glijmiddel op waterbasis. Veilig om i.c.m. condooms te gebruiken!

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering