← Terug

Beppy Wet 8 & Condooms (144) Pakket

Productinformatie

Het Beppy Wet 8 & Condooms (144) Pakket bestaat uit de beppy Wet Soft-Comfort Tampons (8 stuks) en Just Safe Condooms (Standaard) 144 stuks.

De  Beppy Wet Soft-Comfort Tampons zijn gemakkelijk te gebruiken. Deze kleine sponsjes zonder koordje, zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft-Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en het feit dat ze bevochtigd zijn met glijgel, vergemakkelijkt het inbrengen. Het verwijderen gaat extra gemakkelijk dankzij het slimme uitneemlusje. De anti-allergene glijgel zorgt voor bescherming en heeft een frisse geur. Omdat Beppy Wet tampons de vorm van je lichaam aannemen, bieden zij optimaal comfort.

* Let op: Verwissel de tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedsmiddel.

De Just Safe Condooms (Standaard) 144 stuks is een grootverpakking, waardoor je niet snel weer zonder condooms zit. Het Just Safe Condoom van Safe is een standaard condoom met een anatomische vorm waardoor dit condoom perfect past. Het Just Safe Condoom is voorzien van siliconen glijmiddel met een licht vanille mask waardoor het een aangename geur heeft. 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering