← Terug

Beppy Wet 30 & Glijmiddel Pakket

Productinformatie

Het Beppy Wet 30 & Glijmiddel Pakket bestaat uit de Beppy Wet Soft-Comfort Tampons (30 stuks) en Safe glijmiddel op waterbasis 500ml.

De  Beppy Wet Soft-Comfort Tampons zijn gemakkelijk te gebruiken. Deze kleine sponsjes zonder koordje, zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft-Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en het feit dat ze bevochtigd zijn met glijgel, vergemakkelijkt het inbrengen. Het verwijderen gaat extra gemakkelijk dankzij het slimme uitneemlusje. De anti-allergene glijgel zorgt voor bescherming en heeft een frisse geur. Omdat Beppy Wet tampons de vorm van je lichaam aannemen, bieden zij optimaal comfort.

* Let op: Verwissel de tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedsmiddel.

Safe glijmiddel op waterbasis is van hoge kwaliteit en plakt niet. Gebruik zoveel glijmiddel als gewenst, herhaal dit zovaak als je wilt en smeer dit op de penis of op de vagina. Geschikt in combinatie met latex condooms en sextoys.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering