← Terug

Beppy Wet 30 & 1008 Glyder

Productinformatie

Het Beppy Wet 30 & 1008 Glyder pakket bestaat uit de Beppy Wet Soft-Comfort Tampons (30 stuks) en Euroglyder Condooms 1008 stuks.

De  Beppy Wet Soft-Comfort Tampons zijn gemakkelijk te gebruiken. Deze kleine sponsjes zonder koordje, zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft-Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en het feit dat ze bevochtigd zijn met glijgel, vergemakkelijkt het inbrengen. Het verwijderen gaat extra gemakkelijk dankzij het slimme uitneemlusje. De anti-allergene glijgel zorgt voor bescherming en heeft een frisse geur. Omdat Beppy Wet tampons de vorm van je lichaam aannemen, bieden zij optimaal comfort.

* Let op: Verwissel de tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedsmiddel.

De Euroglyder Condooms 1008 stuks is een mega grootverpakking, waardoor je nooit meer zonder condooms zal zitten. Deze standaard condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex en zijn voorzien glijmiddel op waterbasis en een opvangreservoir.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering