Condooms
  • About to get wet massage olie
  • About to get wet massage olie
Shop meer Drogist Shop meer Massage Shop meer Massage Olie Shop meer Alle drogist producten Shop meer Luxe cadeaus Shop meer The Pleasure Label Shop meer Cadeautips voor stellen
About to get wet masssage olie
About to get wet massage olie

About to get wet masssage olie

Productinformatie About to get wet massage olie

Ontwikkeld om jou en je partner naar een hoger niveau van intimiteit te tillen, want geloof het of niet, dat is wat de sensuele aroma’s in deze olie voor elkaar kunnen krijgen. En dat wil je. Toch? Een mix van natuurlijke oliën met een uitgebalanceerde samenstelling: prikkelend, kalmerend en voedend, van je kruin tot je kleine teen. Met hints van basilicum, citroengras, leer en jade. Met al deze ingrediënten vinden wij dit de beste massage olie. Vrij van parabenen. Niet getest op dieren.

Waarom de beste massage olie

About to get wet beschikt over een perfect uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten. Zo is het citroengras rijk aan antioxidanten en vitamine E en zorgt de basilicum voor een overheerlijke geur. Dit in combinatie met leer en jade zorgt voor de perfecte olie om je partner te verwennen.

Hoe werkt de massage olie

De massage olie is verkrijgbaar in twee formaten, 250ml en 500ml. De tube beschikt over een pompje wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Ook zit er een vergrendel stand op waardoor je de tube gemakkelijk kan meenemen zonder dat de olie lekt.

Het perfecte cadeau

Producten van The Pleasure Label zijn geschikt voor alles en iedereen. Niet alleen als speciaal cadeau voor uw partner maar ook als huwelijks- of verjaardagscadeau voor vrienden, familie of wie de gelukkige ook mag zijn!

Varianten

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.


€16,95

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!