← Terug

Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw - Masturbator

Productinformatie

Kleurhuidroze
MateriaalSuperskin
Lengte26 cm
Diameter10 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

Met de Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw kan je ervaren hoe het is om seks te hebben met de blonde erotiek-ster Alexis Texas. Deze mooie vrouw kan niet wachten totdat je haar uitprobeert.

  • Kies zelf hoe sterk de zuigkracht is
  • De meest realistische vaginale seks sensatie
  • Meerdere ‘kamers’ met verschillende ribbels en knobbels voor de ultieme stimulatie

Hoe gebruik ik de Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw?

Outlaw is de nieuwste structuur van Fleshlight. Deze speciale textuur bestaat uit meerdere kamers, die elk een combinatie bevatten van ribbels, bobbels en vernauwingen. Dankzij deze textuur zal de meest intense stimulatie ooit ontstaan. De combinatie van de vernauwingen, ribbels en bobbels zal je tot een overheerlijk orgasme brengen.

Tip: De smalle dop aan het einde van de masturbator creëert een zuigkracht. Wanneer je deze open draait of strak dicht draait, zal de zuigkracht toenemen of afnemen.

Hoe houd ik de Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de masturbator op te bergen in een handig opbergzakje. De fleshlight blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Alexis Texas

Geboorteplaats: Castroville, Texas

Lengte: 1,73m
Gewicht: 57 kg
Favoriet sexstandje: On Top
BH-Maat: 75C

Wij adviseren de Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering