210th

210th

210th is een luxe merk dat mensen dichter bij elkaar wil brengen. Vandaar hun slogan: Closer Together. Het is gelanceerd in oktober 2010. Volgens de oprichtster moet je veel energie en aandacht in je relatie blijven steken. Hierbij zijn de twee belangrijkste factoren intimiteit en erotiek. De productlijn bestaat onder andere uit glijmiddel, massagekaarsen en massage olie. Verder biedt 210th een exclusieve lijn met boxen vol verleiding aan. De prikkelende producten van 210th helpen je bij het spannend houden van jullie seksleven. De luxueuze boxen zijn gevuld met erotische accessoires en speeltjes. Alle ingrediënten om de juiste dosis aandacht aan elkaar te geven om je relatie naar een hoger niveau te brengen. De meeste producten van 210th zijn veilig te gebruiken in combinatie met condooms.

210th glijmiddel

Op Condoomfabriek.nl worden er verschillende 210th producten verkocht. Het merk draait om het versterken van de liefde, passie en communicatie tussen stellen en probeert met de producten deze ‘relatie-ingrediënten’ naar een hoger niveau te tillen. Probeer bijvoorbeeld eens 210th glijmiddel zodat je samen extra lang kunt glijden. Het glijmiddel is op basis van siliconen en is tevens geur- en smaakloos. Je kunt ook kiezen voor één van hun massageproducten. De 210th massageolie en kaarsen hebben een aangename geur en voelen fijn aan op de huid. Jullie intieme avond kan niet beter beginnen! Hebben jullie juist een spannende avond in de planning? Met de 210th Shades Box kan je avond niet meer stuk. Geniet samen van deze box met luxe accessoires. De erotische producten van dit merk zijn gericht op zowel mannen als vrouwen. Verleid, ontdek en experimenteer samen en geef je over aan elkaar.

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan glijmiddel, massagekaarsen en massage olie. Bekijk hieronder het gehele assortiment van 210th.